Dozatori me shnek

Makineri pёr dozimin e produkteve ushqimore nё trajtё pudre.

Ideal pёr kompani me prodhimtari tё vogёl dhe tё mesme.
I pёrdoreshem pёr produkte tё ndryshme ushqimore falё fleksibilitetit tё parametrave tё punёs sё makinerisё.

Karakteristika tё makinerisё :

 • Kontroll peshe pёr çdo bustinё tё dozuar
 • Motor brushless dhe drive
 • Kontroll shpejtёsie me step pёr aksin e dozimit
 • Komanda e dozimit me komand me pedal
 • Touch screen Industial me menu nё shqip dhe anglisht
 • Kontrollor industrial (PLC)
 • Pjesёt e makinerisё nё kontakt me produktin e realizuar me inoks AISI 304 ushqimor
Categories: , ,

Sasitё e paketimeve tё realizueshme:

 • Nga 100g-300g
 • Gabimi i dozёs max 1.5%

Sipas kёrkesёs sё klientit:

 • Nga 5g-100g
 • Nga 300g-1000g
 • Nga 1000g-5000g

Tё dhёna teknike:

 • Metoda e dozimit: me kontroll peshe
 • Tensioni ushqimit: 220 V
 • Presioni ajrit tё kompresuar nga linja: 6-8 bar
 • Fuqia e instaluar: 0.5-1.5 kw

Opsional:

 • Komand dozimi me buton
 • Menu nё çdo gjuhё tё kerkuar nga klienti
 • Karikator me shnek pёr karikimin automatik tё dozatorit
 • Komandat dhe parametrat tё integruara nё PLC dhe Touch Screen