Valvolator

Makineri pёr vendosjen e valvoles sё degazimit nё amballazhet e paketimit kafes.

Ideal pёr kompani me prodhimtari tё vogel dhe tё mesme.
I pёrdorshёm pёr materiale tё ndryshme fal fleksibilitetit tё parametrave tё puneёs sё makinerisё.

Karakteristika tё makinerisё :

 • Termoregullator elektronik
 • Presioni i kokёs sё saldimit i rregullueshёm
 • Koha e saldimit e rregullueshme elektronikisht
 • Komanda e saldimit me komand me pedal
Categories: ,

Materialet e amballazhimit tё pёrdorshme:

 • PE+PP
 • PE+AL
 • PE+AL+PP etj

Tё dhёna teknike:

 • Metoda e saldimit: me aktivizim pneumatik
 • Tensioni ushqimit: 220 V
 • Presioni ajrit tё kompresuar nga linja: 6-8 bar
 • Fuqia e instaluar: 200 W