Saldator

Makineri pёr saldimin e amballazheve tё paketimit tё ushqimeve ose tё çdo lloj produkti tjetёr tё amballazhuar.

Ideal pёr kompani me prodhimtari tё vogёl dhe tё mesme.
I pёrdorёshёm pёr materiale tё ndryshme fal fleksibilitetit tё parametrave tё punёs sё makinerisё.

Karakteristika tё makinerisё:

– Termoregullator elektronik,
– Presioni i barrave tё saldimit i rregullueshёm,
– Koha e saldimit e rregullueshme elektronikisht,
– Komanda e saldimit me komand me pedal.

Categories: ,

Materialet e amballazhimit tё pёrdorshme:

  • PE+AL
  • PE+AL+PP
  • PE+PP etj

Opsional:

  • Barra saldimi tё pёrmasave tё ndryshme sipas kёrkesёs
  • Prodhim sipas kёrkesёs dhe dimensioneve tё klientit.

Tё dhёna teknike:

  • Metoda e saldimit: Barra me rezistenca me komande pneumatike
  • Tensioni ushqimit: 220 V
  • Presioni ajrit tё kompresuar nga linja: 6-8 bar
  • Fuqia e instaluar: 400w