Peshorja

Makineri pёr dozimin e produkteve ushqimore nё trajtё granule.

Ideal pёr kompani me prodhimtari tё vogёl dhe tё mesme.
I pёrdorshёm pёr produkte tё ndryshme ushqimore fal fleksibilitetit tё parametrave tё punёs sё makinerisё.

Karakteristika tё makinerisё:

 • Kontroll peshe pёr çdo bustinё tё dozuar
 • Kanal vibrant me parametra tё komandueshёm
 • Komanda e dozimit me komand me pedal ose buton
 • Touch screen Industial me menu nё shqip dhe anglisht
 • Kontrollor industrial (PLC)
 • Pjesёt e makinerisё nё kontakt me produktin e realizuar me inoks AISI 304 ushqimor
Categories: ,

Sasitё e paketimeve tё realizueshme:

 • Nga 500g-1000g
 • Gabimi i dozёs max 1.5%

Sipas kёrkesёs sё klientit:

 • Nga 100g-500g
 • Nga 1000g-5000g

Tё dhёna teknike:

 • Metoda e dozimit: me kanale vibrante
 • Tensioni ushqimit: 220 V
 • Presioni ajrit tё kompresuar nga linja: 6-8 bar
 • Fuqia e instaluar: 0.5-1.5 kw

Opsional:

 • Komande dozimi me buton ose pedal
 • Menu nё çdo gjuhё tё kёrkuar nga klienti
 • Karikator me shnek pёr karikimin automatik tё peshores
 • Komandat dhe parametrat tё integruara nё PLC dhe Touch Screen
 • Karikator pneumatik pёr karikimin automatik tё peshores
 • Komandat dhe parametrat te integruara ne PLC dhe Touch Screen
 • Saldator i integruar pёr mbylljen hermetike tё bustinave