Datar Skadence

Makineri pёr vendosjen e datave tё skadencёs nё amballazhet e paketimit tё ushqimeve ose tё cdo lloj produkti tjetёr tё amballazhuar.

Ideal pёr kompani me prodhimtari tё vogёl dhe tё mesme.
I pёrdorёshёm pёr materiale tё ndryshme falё fleksibilitetit tё parametrave tё punёs sё makinerisё.

Karakteristika tё makinerisё :

 • Termorregullator elektronik
 • Presioni kokёs sё stampimit i rregullueshёm
 • Koha e stampimit e rregullueshme elektronikisht
 • Komanda e stampimit me komande me pedal
Categories: , ,

Materialet e amballazhimit:

 • Leter Kraft
 • PE+AL
 • PE+AL+PP etj

Opsional:

 • Koke stampimi me dy ose mё shumё linja
 • Prodhim sipas kёrkesёs dhe dimensioneve tё klientit

Tё dhёna teknike:

 • Metoda e stampimit: Tranferim termik
 • Konsumi i rulonit: Deri ne 25,700 stampime pёr 1 rulon
 • Tensioni ushqimit: 220 V
 • Presioni ajrit tё kompresuar nga linja: 6-8 bar
 • Fuqia e instaluar: 200 W