Software

Software pёr komandimin automatik tё makinerive tё tipologjive tё ndryshme.
Software pёr karikimin automatike tё makinerive tё ndryshme tё paketimit
Software pёr karikimin automatike tё makinerive tё pjekjes sё kafёs.
Software pёr karikimin dhe shkarkimin automatike tё silosve me produkte tё ndryshne.
Software pёr realizim e recetave volumetrike dhe me peshore pёr produkte tё ndryusehme.
Krijim database dhe historik tё flukseve tё konsumeve tё produkteve nga silosat.

Categories: ,