Dozator volumetrik

DV10/01

Dozator volumetrik per produkte viskoze:

  • Majonez, mjalte, ketchup, vaj ulliri, detergjente te lengshem, etj
  • Kapaciteti volumetrik 0.5-5L (sipas kerkeses)
  • Kapaciteti hinkes 15L
  • Gryka mbushese – 1
  • Shpejtesia 700L/h (kapaciteti reale eshte ne varesi te volumit te shishes dhe vizkozitetit.)
  • Tensioni 220V monophase
  • Konsumi 100W
  • Presioni ajrit 6-7bar
  • Materiali inoks ushqimore
Categories: ,