Alkanel Automation sh.p.k

Kompania “Alkanel Automation sh.p.k” është themeluar në vitin 2018 me kapital 100% shqipëtar.
Fusha e operimit të kompanisë është instalimi i impjanteve industriale, automatizimi i proceseve të prodhimit të ushqimeve, projektimin, prodhimin e makinerive të paketimit gjysëm automatike, dhe makineri të tjera ndihmëse për paketimin e produkteve si kafe, kikirika, fruta të thata etj Riparime edhe revizionime të plotë të makinerive të paketimit nga ana mekanike, elektrike dhe elektronike.

Dozator me peshe
cfare ofrojme

Produkte Tona

808
Skilled Contractors
8400
Projects Completed
560
Industries Served
65000
satisfied clients
Përse Alkanel

Mbi 5 vite eksperience ne industri

Teknologji Inovative

Makineri industriale me teknologji inovative

Staf i Kualifikuar

Inxhinier të kualifikuar dhe me eksperience

Eksperience Nderkombetare

Makinerite dhe sherbimet tona jane te pranishme ne kompani te rëndesishme ne Europe

Suport Teknik

Riparime edhe revizionime të makinerive nga ana mekanike, elektrike dhe elektronike
cfare thone klientet tane

Opinione dhe Vleresime

News & articles